Babette-logoRGB--blauw-wit

Bel Babette 06 23066209

Wat is uw wens?

Klanten komen bij me met de vraag of ik een kast, tafel of keuken kan maken naar hun wens en smaak. Of een zaak heeft een idee over een nieuwe inrichting.

Heeft u zo'n vraag, dan maken we een afspraak en gaan we om de tafel zitten, tot ik een idee heb wat u wilt. Het leukste aan mijn werk is wensen van mensen te verwerkelijken en om te zetten in materiaal. Lees meer...

  Uw naam*

  E-mail*

  Onderwerp*

  Bericht*

  *Graag alle velden invullen, om uw mail te kunnen verzenden, en tonen dat u geen robot bent.

  Contact

  Werkplaats:
  Industrieweg 2
  4338 PR Middelburg

  Bel of mail mij voor een offerte: 0623066209
  Mailen kan naar: info@babetteinterieur.nl
  of via het contactformulier hiernaast.

  oranje lijn

  Offerte

  Vanuit de informatie die ik in ons gesprek verzameld heb, maak ik een vrijblijvende offerte met tekeningen en materiaalopgave. Er is een diversiteit aan materialen en vormgeving voorhanden die ik in kan zetten.

  Aan de slag

  Geen enkele opdracht is als de vorige, van die afwisseling houd ik, in mijn werk is geen dag hetzelfde. Daar geniet ik van. Het betekent dat ik altijd voor verassingen kan komen te staan, en verassingen zijn uitdagingen. Er is er niet een waar ik geen oplossing voor weet te bedenken.

  Als u blij bent met het plan en u verleent mij de opdracht, kan ik aan de slag. Zagen, monteren en opbouwen doe ik in de werkplaats, zodat ik zeker weet dat alles past. Spuit- en lakwerk besteed ik uit. Bij grotere klussen huur ik interieurbouwers in waar ik vaak mee samenwerk.

  Alles kan! Ik ga graag met u in overleg.

  oranje lijn