Babette-logoRGB--blauw-wit

Babette

Ik ben Babette, van Babette Meubel & Interieur. Mijn werkplaats bevindt zich in Veere, Zeeland. Mijn werk vindt u in heel Nederland, van Leeuwarden tot Goes. Ook in België en Zwitserland heb ik projecten gedaan.

Kwaliteit, liefde en passie in meubel en interieur

Ik ben meubelmaker geworden, omdat ik het liefst met mijn handen werk. Na tien jaar voor kleine bedrijven gewerkt te hebben in de meubel- en interieurbouw, ben ik in 2008 voor mezelf begonnen. Met liefde en passie run ik sindsdien mijn eigen bedrijf, Babette Meubel & Interieur.
Meubel- en interieurbouw vraagt om handigheid, om praktisch en ruimtelijk inzicht, en om lichamelijke uitdagingen. Dit alles stel ik in dienst van de kwaliteit, want die is het belangrijkst.

Een idee? Alles kan

Wat ik maak kan in stijl variëren, van robuust hout tot strak high tech, en meer... Wat u wenst, ik maak het. Vraagt u mij om een tafel, kast, keuken, een complete horeca inrichting, het kan allemaal. Heeft u een idee, hoe vaag ook, ik werk het met u uit, en ga aan de slag.  Wat ik uiteindelijk aflever is speciaal voor u en op maat gemaakt.

Groot of klein

Ik werk zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor bedrijven. Afwisseling is een kenmerk van mijn beroep, dat vind ik er juist leuk aan. Voor strandrestaurant De Dam in Vrouwenpolder maakte ik bijvoorbeeld een bar, achterwand en kasten. Mijn kleinste project was een juwelenkistje.